Adverteren in de best gelezen krant van ’s-Hertogenbosch

Als je de inwoners van ’s-Hertogenbosch en omgeving wilt bereiken, dan is adverteren in De Bossche Omroep de beste optie. Deze krant is namelijk de meest gelezen in de regio van ’s-Hertogenbosch en wordt daarom veelvuldig gelezen door de bewoners.

Indien je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie of meer informatie wilt over de mogelijkheden, staan wij voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw doelen! Neem gerust contact met ons op en wij zullen je graag verder informeren.

Wil je graag meer informatie over adverteren in De Bossche Omroep?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via monique@talvimediacentrum.nl
of bel naar T. 0412 - 745 343
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).

Of je nu liever adverteert in de krant of online, bij ons vind je de juiste mogelijkheden om de inwoners van ’s-Hertogenbosch te bereiken.


Adverteren in Den Bosch

Breder publiek bereiken in ’s-Hertogenbosch?

Dan is adverteren in De Bossche Omroep de juiste keuze. Onze huis-aan-huiskrant heeft namelijk een oplage van 66.000 exemplaren en is de ideale manier om wekelijks een groot aantal inwoners van gemeente ’s-Hertogenbosch te bereiken via advertenties en redactionele artikelen.

Daarnaast heeft onze lokale nieuwswebsite, Kliknieuwsdenbosch.nl, maandelijks meer dan 27.500 pageviews, waardoor je een groot aantal mensen in de regio kunt bereiken.

De Bossche Omroep in het kort:

• Oplage krant: 66.000 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Gemeente ’s-Hertogenbosch (incl. Rosmalen, Vinkel, Nuland)
• Verschijningsdag: dinsdag
• Nieuwssite kliknieuwsdenbosch.nl: 27.500 pageviews per maand

Wil je adverteren in de Bossche Omroep?

Deadline aanleveren advertentie: maandag 15.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: monique@talvimediacentrum.nl.

Op bezoek bij Talvi Mediacentrum

We nodigen je van harte uit om langs te komen bij Talvi Mediacentrum.
We ontvangen je graag op ons kantoor, maar wel op afspraak. Je kunt ons vinden op de Griekenweg 19 in Oss.

Wil je graag een groter lokaal bereik dan enkel ’s-Hertogenbosch en omgeving?

Dan is adverteren in De Bossche Omroep een slimme keuze. Naast ’s-Hertogenbosch hebben we namelijk ook edities in andere regio's, zoals Oss, Uden, Veghel, Boxmeer, Cuijk en Gennep. We denken graag met je mee over de beste manier om jouw doelgroep te bereiken. Laat ons weten wat je nodig hebt en we bekijken samen de mogelijkheden.

De diensten van Talvi Mediacentrum

Onze diensten omvatten meer dan alleen adverteren in ’s-Hertogenbosch. Als lokale verbinder bieden wij verschillende andere diensten aan voor het bedrijfsleven. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het maken en beheren van jouw website en social media kanalen, het ontwerpen van jouw huisstijl en het promoten van jouw onderneming. Wil je weten wat wij nog meer kunnen bieden? Bekijk dan onze mediabrochure en ontdek hoe wij jouw onderneming verder kunnen helpen groeien en ontwikkelen. Ons team staat altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen.