Kunstenaar Peterjan Prinsen - 'Where yellow meets blue'
Kunstenaar Peterjan Prinsen - 'Where yellow meets blue' Foto: Stichting KuBra

KuBra-Art presenteert: Expositie ‘De Doorbraak’

woensdag 24 april 11:00 - 17:00

Speciale expositie tijdens ‘De Doorbraak’ bij KuBra-Art vanaf 6 maart 2024

Van 6 maart t/m 5 mei 2024 toont KuBra-Art kunstwerken van 13 Brabantse Kunstenaars tijdens de expositie `De Doorbraak´ in de vernieuwde, vergrote galerie in Rosmalen. De expositie ’De Doorbraak’ verwijst naar het samenvoegen van Achter de Driesprong nr. 9 en nr. 10, door middel van een letterlijke doorbraak! De opening wordt medio april groots gevierd. De expositie zit boordevol diversiteit, een indrukwekkende blik in vele kleuren, stijlen en materialen.

De expositie biedt een breed scala aan kunstwerken, waaronder mixed-media schilderijen met een 3d effect, abstracte schilderijen, realistische schilderijen met stillevens in olieverf op paneel, tekeningen met houtskool en pastelkrijt, mozaïekkunst, Urbex fotografie, abstracte en figuratieve sculpturen van keramiek, brons, textiel, kunsthars, brons, steen en aardewerk. Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 16 regionale kunstenaars.

Exposanten Galerie:

Floor Blankespoor – Rosmalen/Pierre van Dijk – ‘s-Hertogenbosch/Tom Godefrooij – ‘s-Hertogenbosch/Natasja Mulder – Teteringen/Diana van Oort – Vught/Peterjan Prinsen – Eindhoven/Anita Spooren – Boxtel/Jan Teunissen – Best/ van Alebeek – Zaltbommel/Tooske Bonten – Sterksel/Gwen Conner – Geffen/Antoinette Donkers-Dekker – Wintelre/Anja Ulijn – Den Dungen.

Exposanten winkels in centrum Rosmalen:

De Driesprong 13 Boetiek Willemien – Jeanette van Dun-Vught 

Harry Coppensstraat 15 Hema lunchroom – Marion Janssen-Quaadvliet-Vught

Openingstijden:

van 6 maart t/m 5 mei 2024

Woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur

Grote officiële opening in april, datum volgt

KuBra-Art galerie

Achter de Driesprong 9-10

5241TK Rosmalen. Vrije toegang. 

Parkeren is gratis (met parkeerkaart)Bezoeken op afspraak kan uiteraard ook, neem daarvoor contact met ons op.

Locatie