Versier je gevels, etalages en vensters en maak Oeteldonk in aanloop naar het feest der feesten nog kleurrijker, sfeervoller en prachtiger!
Versier je gevels, etalages en vensters en maak Oeteldonk in aanloop naar het feest der feesten nog kleurrijker, sfeervoller en prachtiger! Foto: Arno Lucas

Wie heeft er de mooiste ‘veurgevel’ van Oeteldonk?

Carnaval 1.099 keer gelezen

DEN BOSCH | Terug van weggeweest in Den Bosch: de Veurgevel Versier Wedstrijd! Wie sleept, voor het eerst sinds 2017, de felbegeerde Vergulde Veurgevel prijs in de wacht?

Het Ministerie van Evenementen van de ‘Oeteldonksche Club van 1882’ organiseert dit jaar voor de 32ste keer de Veurgevel Versier Wedstrijd. Versier je gevels, etalages en vensters en maak Oeteldonk in aanloop naar het feest der feesten nóg kleurrijker, sfeervoller en prachtiger! De versieringen hoeven niet overweldigend te zijn. Met name originaliteit en actualiteit, zeker óók op bescheiden niveau, wordt tijdens de jurering zeer gewaardeerd.
Woon je in de binnenstad? Dan hoef je je niet aan te melden. Woon je buiten de binnenstad? Stuur dan je inzending op social media en gebruik de hashtag #versierdeveurgevel. Zorg dat je gevel, etalage of venster versierd is op uiterlijk donderdag 16 februari. De deskundige ‘Zjurie’ kan zo in het diepste geheim de gevels en etalages bezichtigen en tot een oordeel komen. De genomineerden worden vrijdag 17 februari geïnformeerd. De prijsuitreiking is een dag later, op zaterdag 18 februari om 14.11 uur in Knillispoort in Den Bosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant