Jazz in Duketown in Den Bosch is het grootste gratis te bezoeken Jazzfestival van Nederland.
Jazz in Duketown in Den Bosch is het grootste gratis te bezoeken Jazzfestival van Nederland. Foto: Arno Lucas

D-Reizen en Jazz in Duketown slaan de handen ineen voor partnership

Human Interest 729 keer gelezen

DEN BOSCH | D-Reizen en Jazz in Duketown gaan samenwerken. De grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland en het grootste gratis jazzfestival van Nederland gaan voor de komende editie van het festival een partnership aan.  

Dit partnership biedt zowel D-Reizen als Jazz in Duketown de mogelijkheid hun merken verder te versterken en hun doelgroepen te vergroten. D-Reizen zal als partner van Jazz in Duketown aanwezig zijn bij het festival en diverse activiteiten organiseren voor de bezoekers.

Jazz in Duketown is verheugd met de samenwerking. Voorzitter Stef Thijssen: “We zijn erg blij om D-Reizen als partner van ons festival te mogen verwelkomen. Hun aanwezigheid en activiteiten zullen een waardevolle toevoeging zijn voor onze bezoekers. Het is geweldig om te zien hoe een groot bedrijf als D-Reizen zich inzet voor culturele evenementen zoals Jazz in Duketown.”

Ook D-Reizen kijkt uit naar de samenwerking: “We zijn trots om partner te zijn van Jazz in Duketown, een evenement dat al bijna 50 jaar mensen samenbrengt met de kracht van muziek. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid om onze passie voor reizen te delen met een nieuw publiek en tegelijkertijd bij te dragen aan een belangrijk cultureel evenement.”

Jazz in Duketown is het grootste gratis te bezoeken Jazzfestival van Nederland en richt zich op alle facetten van jazz. De 49e editie vindt plaats tijdens het Pinksterweekend van 26 tot en met 28 mei. Op donderdag 23 maart wordt het programma voor de komende editie bekend gemaakt. Meer informatie over het festival Jazz in Duketown 2023 is te vinden op de website: www.jazzinduketown.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant