De Bossche Komeedie verzorgt in 2024 één van de openingsproducties van het nieuwe Theater aan de Parade.
De Bossche Komeedie verzorgt in 2024 één van de openingsproducties van het nieuwe Theater aan de Parade.

Oproep voor nieuwe productie De Bossche Komeedie

Human Interest 994 keer gelezen

DEN BOSCH | Zoals u wellicht hebt vernomen, gaat Stichting De Bossche Komeedie één van de openingsproducties van het nieuwe Theater aan de Parade verzorgen. Van 21 maart tot en met 2 april 2024 speelt deze minimaal 7 keer een komische, muzikale theaterproductie.

Voor deze groots opgezette productie is Stichting De Bossche Komeedie op zoek naar talentvolle acteurs, actrices, zangers en zangeressen voor de diverse rollen in alle leeftijdscategorieën. Ervaring met theater en zang is een pré, maar geen must. De repetities voor deze nieuwe productie gaan vanaf eind augustus dit jaar van start.

Heb jij interesse, meld je dan voor 7 juni aan via de mail: jeroen@debosschekomeedie.nl. Ook voor vragen en verdere info kun je hier terecht. De audities zijn op 28 juni en 5 juli. Daarnaast is Stichting De Bossche Komeedie ook nog op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de decorploeg, de kostuumploeg, kappers en grimeurs en medewerkers voor hand- en spandiensten.

Het doel van Stichting De Bossche Komeedie is om onder haar naam of onder andere namen, zowel lokaal als regionaal, Bossche amateurtheaterproducties te brengen ter instandhouding, stimulering en bevordering van Bossche amateurpodiumkunsten (in de ruimste zin van het woord) en van het Bossche dialect. Meer info: www.debosschekomeedie.nl.

Uit de krant