Met zes specialismen op één locatie biedt Bergman Clinics aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch hoogwaardige zorg.
Met zes specialismen op één locatie biedt Bergman Clinics aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch hoogwaardige zorg.

Nieuwe focuskliniek Bergman Clinics geopend in Den Bosch

Zakelijk 219 keer gelezen

DEN BOSCH | In de onlangs geopende focuskliniek van Bergman Clinics aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch kan de cliënt vanaf heden terecht voor alle planbare behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk (Bey by Bergman Clinics), Huid & Vaten en onverzekerde oogzorg zoals laseren of lensvervanging (Memira by Bergman Clinics). 

Bij medische indicatie en na verwijzing door de huisarts wordt de zorg vergoed door de verzekering. Met zes specialismen op één locatie biedt Bergman Clinics hoogwaardige zorg, op een efficiënte en kwalitatieve manier ingericht, waardoor kan worden ingespeeld op de groeiende vraag naar planbare zorg in een focuskliniek-setting in de regio.

Capaciteit

De zorgvraag in de regio Den Bosch neemt toe. Enerzijds doordat huisartsen vaker doorverwijzen naar focusklinieken zoals Bergman Clinics. Anderzijds doordat meer mensen van 45+ planbare zorg nodig hebben en door de groei van de oudere doelgroep van 70+. Met de opening van de nieuwe focuskliniek is de capaciteit vergroot, waardoor er aan de toenemende vraag kan worden voldaan. Kwaliteit, cliëntgerichtheid en efficiëntie staan in de focuskliniek in Den Bosch centraal, wat leidt tot korte toegangstijden en persoonlijke aandacht.

Trots

Peter Faasen, clinic manager Bergman Clinics Den Bosch: “We zijn bijzonder trots op onze nieuwe focuskliniek. Het is voor de cliënt heel prettig om voor zoveel verschillende behandelingen bij ons terecht te kunnen op één locatie: van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Huid & Vaten tot onverzekerde oogzorg zoals laseren of lensvervanging. We hebben relevante zorgprogramma’s voor aandoeningen, die veel voorkomen en waarvoor de wachttijden landelijk hoog zijn. Op deze nieuwe locatie hebben we bewust veel aandacht besteed aan de details. Zo straalt de aankleding warmte, privacy en sereniteit uit, waardoor de cliënt meer ontspannen een intakegesprek en behandeling met de behandelaar ingaat. En dat draagt bij aan een optimaal herstel.”

Value-Based Healthcare

Bergman Clinics werkt vanuit de principes van Value-Based Healthcare. De waarde van zorg wordt voor de patiënt gemaximaliseerd en tegelijkertijd worden - door efficiënt en slim te organiseren - de kosten beheerst, waarmee het maatschappelijk belang wordt gediend. De kliniek focust zich op planbare zorg en organiseert alles rondom een beperkt aantal zorgpaden. Dat maakt de zorg waardevoller, zowel wat de kwaliteit, cliëntervaring en toegankelijkheid betreft als de betaalbaarheid. Bergman Clincis heeft afspraken met alle Nederlandse verzekeraars, zodat behandelingen altijd voor 100% worden vergoed (na aftrek eigen risico).

Over Bergman Clinics Nederland

Bergman Clinics is al bijna 30 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 70 focusklinieken, verspreid over Nederland. De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Bergman Clinics is specialist voor veelvoorkomende behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Hart, Maag & Darm en Huid & Vaten. Jaarlijks ontvangt Bergman Clinics in Nederland, meer dan 230.000 cliënten. Bij Bergman Clinics Nederland werken meer dan 2.200 medewerkers en meer dan 250 specialisten.

Uit de krant

Uit de krant