‘Kleine prijzen, grote glimlach’: die belofte komt Action in Den Bosch na vanuit een gloednieuw filiaal aan de Oude Vlijmenseweg 108.
‘Kleine prijzen, grote glimlach’: die belofte komt Action in Den Bosch na vanuit een gloednieuw filiaal aan de Oude Vlijmenseweg 108.

Nieuw filiaal Action geopend in voormalig Lidl-pand in Den Bosch

Zakelijk 1.003 keer gelezen

DEN BOSCH | Action heeft vandaag een geheel nieuwe winkel geopend in Den Bosch-West. Het nieuwe filiaal van de snelst groeiende non-food discounter van Europa is gevestigd in het voormalige Lidl-pand.

‘Kleine prijzen, grote glimlach’: die belofte komt Action in Den Bosch na vanuit een gloednieuw filiaal aan de Oude Vlijmenseweg 108, tussen de wijken de Schutskamp en Deuteren. De keuze voor deze locatie biedt klanten heel wat voordelen. De winkel is goed bereikbaar vanaf de A59, ligt centraal in de woonwijk en heeft rondom de winkel genoeg gratis parkeerplaatsen.

Ook in de winkel beleven klanten een betere ervaring. De ruime winkeloppervlakte van 806 m2 is fris en modern ingericht, met onder andere een open plafond en nieuwe signage. Vanuit het 82 vierkante meters grote magazijn vult het lokale team de rekken met tal van leuke én noodzakelijke artikelen aan de laagste prijs.

Thomas Smit van Action Nederland: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Den Bosch te doen met dit nieuwe filiaal. Ook voor onze werknemers wordt deze nieuwe winkel een fijne plek om te werken.”

Kleine prijzen, grote glimlach’: die belofte komt Action in Den Bosch na vanuit een gloednieuw filiaal aan de Oude Vlijmenseweg 108.

Uit de krant