Op de foto van links naar rechts Maarten van der Voort, Marc Hoedemakers, Ralf Geers en Erik van der Most.
Op de foto van links naar rechts Maarten van der Voort, Marc Hoedemakers, Ralf Geers en Erik van der Most. Foto: Henk van Esch

Marc Hoedemakers ontvangt Bossche ondernemersprijs

Zakelijk 534 keer gelezen

DEN BOSCH | Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ‘Bossche Booost’ op woensdag 17 januari bij de HAS Green Academy heeft wethouder Economische Zaken Ralph Geers de Ondernemersprijs ‘s-Hertogenbosch uitgereikt aan Marc Hoedemakers, scheidend voorzitter van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Marc Hoedemakers is negen jaar voorzitter van VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch geweest. Hij was initiator van twee grote onderzoeken over de toekomst van Den Bosch en gaf leiding aan verschillende in- en externe werkgroepen. Daarvoor is Hoedemakers vanaf de oprichting bestuurslid geweest van bedrijvenvereniging vRO in Rosmalen. Hiervan was hij ruim 12 jaar voorzitter. 

De Ondernemersprijs ‘s-Hertogenbosch is in 2000 in samenspraak met het georganiseerd bedrijfsleven in ‘s-Hertogenbosch ingesteld om ondernemers die van grote waarde zijn (geweest) voor de sociaal economische dynamiek van de stad te eren. Deze prijs - een kunstwerk en oorkonde - is sinds 2000 toegekend aan Jan van Vroenhoven (voorzitter SBB), Clemens Bolhaar (vicevoorzitter Bedrijvenoverleg ‘s-Hertogenbosch), Tiny Bertrums (voorzitter Hartje ‘s-Hertogenbosch), Hans Cox (voorzitter BZW ‘s-Hertogenbosch) en Marc Bozon (voorzitter regionaal business netwerk Hermes).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant