Reinier Hoogwout (links) met Nanco Jansonius.
Reinier Hoogwout (links) met Nanco Jansonius. Foto: HC Den Bosch

Nanco Jansonius nieuwe hoofdcoach HC Den Bosch Heren 1

Overige sport 1.422 keer gelezen

DEN BOSCH | HC Den Bosch Heren 1 heeft vanaf het komende seizoen een nieuwe hoofdcoach: Nanco Jansonius. Met zijn jarenlange ervaring in het Nederlandse hockey en zijn innovatieve trainingsmethoden, belooft Jansonius een waardevolle toevoeging te zijn aan het team. “Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging”, aldus Jansonius. “HC Den Bosch is een club met een rijke historie en ik kijk er naar uit om samen met het team te werken aan een succesvolle toekomst.”

Het bestuur van HC Den Bosch is verheugd met de komst van Jansonius. “Wij zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om het team naar een hoger niveau te tillen. Zijn visie op het spel en zijn innovatieve trainingsmethoden sluiten perfect aan bij onze ambitie om aan de top van het Nederlandse hockey te blijven.” 

HC Den Bosch H1 en Nanco Jansonius kijken beiden uit naar een succesvolle samenwerking en kunnen niet wachten om het seizoen te beginnen. Jansonius komt over van Laren Heren 1, dat op dit moment actief is in de promotieklasse. Hij heeft daar de afgelopen jaren met veel succes gewerkt aan de ontwikkeling van het team. De verdere invulling van de staff van HC Den Bosch H1 zal de komende periode ingevuld worden. Jansonius zal samen met het bestuur en de andere betrokkenen kijken naar de beste manier om de begeleiding vorm te geven en het team optimaal te laten presteren. 

Wat betreft de samenwerking met Marc Lammers, de voormalige bondscoach van de Nederlandse dameshockeyploeg en Belgische mannen, deze zal op een andere manier ingevuld worden. Lammers heeft veel kwaliteiten en ervaringen die nog steeds van grote waarde zijn voor het team. Door op een andere manier gebruik te maken van zijn kennis en kunde, zal HC Den Bosch H1 nog beter kunnen presteren. “Wij kijken met veel vertrouwen uit naar het komende seizoen onder leiding van Nanco Jansonius en de verdere invulling van de staf. Samen met het team streven wij naar mooie prestaties en succes op het veld”, aldus het bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant