Op zondag 9 en zondag 30 oktober neemt een van de vertellers je mee naar het verre verleden van de stad Den Bosch. (Foto: Rachel de Liefde)
Op zondag 9 en zondag 30 oktober neemt een van de vertellers je mee naar het verre verleden van de stad Den Bosch. (Foto: Rachel de Liefde) Foto: Rachel de Liefde

StoryTrail Stadswandeling in de binnenstad van Den Bosch

Historie 104 keer gelezen

DEN BOSCH | Een lopende theatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Op zondag 9 en zondag 30 oktober neemt een van de vertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Den Bosch wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goeie maatjes met de oeroude Bosschenaren die de stad eeuwen geleden stichtten. Je maakt kennis met heiligen en schijnheiligen. Je ontdekt de geheimen van de prachtige Sint Jan. Je ervaart onmetelijke rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je komt er achter hoe een woeste Moerasdraak kon uitgroeien tot de gezelligste stad van Nederland. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van ‘s-Hertogenbosch!

Reserveer met korting

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 9 en zondag 30 oktober om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts 15,50 euro per persoon (kind: 9,79 euro).

Uit de krant

Uit de krant