Stichting De Groene Vesting gaat voor een levende linie in de groene regio om 's-Hertogenbosch.
Stichting De Groene Vesting gaat voor een levende linie in de groene regio om 's-Hertogenbosch.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 326 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Stichting De Groene Vesting

Stichting De Groene Vesting wil - met focus op verleden, heden en de toekomst - de ‘Linie uit 1629’ op de kaart zetten, zodat in de prachtige ommelanden van ‘s-Hertogenbosch natuur, fietsen, wandelen, cultuurhistorie en hierop gerichte verbrede agrarische activiteiten en accommodaties worden ontwikkeld. Zowel aansprekend en uitnodigend voor de inwoners in stad en omgeving als voor toeristen en recreanten uit alle windrichtingen. Meer informatie: www.degroenevesting.nl.

Stichting De Vinkelse Molen

Molen De Zwaan is een sieraad voor de Vinkelse horizon. De authentieke molen is de perfecte replica van de oorspronkelijke molen, maar de nieuwe molen is meer. Het is een ontmoetingsplek voor de regio met een mooie multifunctionele ruimte ‘Onder de Meule’, waar gasten worden ontvangen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De molen is klaar, maar het project nog niet. De doelstelling van Stichting De Vinkelse Molen is de leefbaarheid in Vinkel vergroten. De komende jaren bekijkt de stichting wat past bij de doelstellingen. Meer info: www.vinkelsemolen.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stichting De Vinkelse Molen: samen bedacht, samen gewerkt, samen gerealiseerd, het ultieme burgerinitiatief.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant