Dierentehuis Den Bosch zet zich in voor honden en katten.
Dierentehuis Den Bosch zet zich in voor honden en katten. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 271 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch

Ons doel is het opvangen en herplaatsen van honden en katten in de regio. Het Dierentehuis richt zich alleen op honden en katten. Jaarlijks vangen we zo’n 1.000 dieren op, waarvan er gemiddeld 100 tegelijk aanwezig zijn. Alle dieren staan onder regelmatige controle van een dierenarts en krijgen dagelijkse verzorging van een team van professionele vaste medewerkers en vrijwilligers. Vrijwel alle dieren vinden vroeg of laat weer een nieuw thuis. Na de plaatsing van een dier, vindt tevens nazorg plaats door onze vrijwilligers. Zo bieden zij begeleiding in de vorm van tips en advies en ze gaan na hoe het met het geplaatste dier gaat. Meer informatie: www.dierentehuisdenbosch.nl.

Dorpsblad De Stempel

Dorpsblad De Stempel, oplage 2.550, is de stem van Empel en staat met haar aandacht voor verenigingen, scholen, parochie en inwoners midden in de Empelse samenleving. Het dorpsblad wordt 8 x per jaar door 30 vrijwilligers samengesteld en huis aan huis verspreid. Dorpsblad De Stempel is online actief met Empelsnieuws en diverse socials. Het dorpsblad is voor haar inkomsten afhankelijk van adverteerders, donateurs en sponsoring. Empel en de Empelnaren zitten niet stil en het dorpsblad wil met hen mee zodat ze een verbindende factor is én blijft voor alle inwoners van Empel. Dorpsblad de Stempel heeft in 2020 haar 40ste jaargang mogen beleven. Een eerbiedwaardige leeftijd en prestatie om trots op te zijn én die uw steun waard is. Uw bijdrage wil Stichting Dorpsblad De Stempel gebruiken om nieuws dat nu (nog) geen plekje krijgt in de berichtgeving wél aandacht te kunnen gaan geven. Meer informatie: https://empelsnieuws.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties op de website: https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Dorpsblad De Stempel, van en voor Empelnaren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant