Drumfanfare Exempel speelt marchingbandmuziek voor jong en oud; optimaal niveau in de juiste combinatie met Brabantse gezelligheid!
Drumfanfare Exempel speelt marchingbandmuziek voor jong en oud; optimaal niveau in de juiste combinatie met Brabantse gezelligheid!

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 360 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Drumfanfare Armantius

Drumfanfare Amantius telt drie orkesten: de Show- & Marchingband, Jong Amantius en de StageBand. Muzikaal is Amantius springlevend! De vereniging heeft een goede aanwas, doordat Amantius een prima opleiding aanbiedt en een lage contributie hanteert. Binnen de vereniging hangt een prettige sfeer met goede sociale banden. In ‘Jong Amantius’ spelen de jongste leerlingen (8 tot 15 jaar). Met dit orkest gaat Amantius ook ‘de straat op’ zodat zij het exerceren leren en op hun zestiende jaar kunnen overstappen naar de Show- & Marchingband. Meer info: www.amantius.nl.

Drumfanfare Exempel

Drumfanfare Exempel bestaat uit drie orkesten, ruim 100 muzikanten en 100 vrijwilligers. Het bekendste orkest is de marchingband die tot de top van Nederland behoort. Jong Exempel is de kweekvijver voor nieuwe leden van de marchingband. Zij worden met het opleidingsprogramma ‘Expeditie’ professioneel opgeleid. De jongste leden zijn de Rangers. Als de marchingband fysiek of qua belasting  teveel wordt, is er altijd nog plek bij het podiumorkest Next. Meer info: www.exempel.net.

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen onderverdeeld in categorieën. Kijk voor het complete overzicht gewoon eens op de website: https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Drumfanfare Amantius, een Bossche muziekvereniging die stoelt op onderlinge band en fraaie klanken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant