DukeBox, hét urban productiehuis van 073. Kruisbestuiving en ontmoeting staan centraal en ontdekken, uitproberen en experimenteren mag.
DukeBox, hét urban productiehuis van 073. Kruisbestuiving en ontmoeting staan centraal en ontdekken, uitproberen en experimenteren mag.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 296 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

DukeBox

DukeBox biedt en organiseert projecten en een fysieke plek waar liefhebbers en beoefenaars van “urban culture” terecht kunnen. Hierdoor kunnen zij zowel hun sociale, creatieve als ondernemende kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen. Kruisbestuiving en ontmoeting staan centraal en ontdekken, uitproberen en experimenteren mag. Extra financiële middelen worden geïnvesteerd in projecten die gericht zijn op talent- en persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Meer info: www.dukebox.nl.

Stichting Eendenkooi Maaspoort

Stichting Eendenkooi Maaspoort is in 2001 ontstaan om de toen erg verwaarloosde Eendenkooi in het Burgemeester van Zwietenpark in de wijk Maaspoort op te knappen en open te stellen voor een groter publiek. De eendenkooi wordt zoveel mogelijk in oude staat terug gebracht. De werkzaamheden worden zo uitgevoerd dat de rust in de eendenkooi zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. De stichting heeft een beheersovereenkomst met de gemeente en werkt samen met Brabants Landschap en andere natuurstichtingen. Meer informatie: www.eendenkooimaaspoort.nl.

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

De eendenkooi in het Burgemeester van Zwietenpark in de Maaspoort. Een uniek stukje erfgoed, waardevol voor nu en in de toekomst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant