Farent ziet wat er speelt en gaat daarmee enthousiast aan de slag.
Farent ziet wat er speelt en gaat daarmee enthousiast aan de slag.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 299 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Stichting Ekartweide

Stichting Ekartweide heeft een klein stukje natuur samen met de buurt omgetoverd in een waar paradijs voor plant- en diersoorten. Daarnaast zorgt dit stukje groen voor meer verbinding en sociale cohesie in de wijk en voor meer kennis van en oog en waardering voor de natuur. Daarvoor werkt de stichting samen met diverse experts en liefhebbers in de wijk. Haar droom is om in de toekomst ook de scholen in de buurt nadrukkelijk te betrekken en samen de rijke natuur dicht bij huis laten beleven. Meer info: www.ekartweide.nl.

Farent

Farent is sterk in sociaal werk. De stichting wil dat iedereen zich goed voelt en prettig functioneert, ook in het contact met de mensen in de omgeving. Iedereen is immers deel van een groter geheel. Farent ondersteunt waar nodig en werkt daarbij mee aan het bouwen van een netwerk. Want een stevig netwerk helpt iedereen vooruit. Daarvoor heeft Farent alles in huis. Van buurtondersteuning tot individuele hulp. De grootste kracht van Farent is naast een ander komen staan, letterlijk in de eigen omgeving! Kijk voor meer informatie op www.farent.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Bekijk het overzicht van alle organisaties op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stichting Ekartweide; meer biodiversiteit en saamhorigheid in de buurt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant