HartVeilig Den Bosch, voor een hartveilige gemeente!
HartVeilig Den Bosch, voor een hartveilige gemeente!

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 454 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

HartVeilig Den Bosch

HartVeilig Den Bosch wil dat er in onze gemeente minder dodelijke slachtoffers zijn ten gevolge van een hartstilstand. Dat kan wanneer bij hartfalen snel gestart wordt met reanimeren in combinatie met de inzet van een AED. De stichting zet zich via opleidingen ervoor in dat meer mensen kunnen reanimeren en dat zij zich aanmelden bij Hartslagnu.nl zodat ze in geval van nood kunnen worden opgeroepen. Daarnaast werkt de stichting aan een dekkend stelsel van AED’s in de openbare ruimte die altijd (24/7) inzetbaar zijn. Meer informatie: www.hartveiligdenbosch.nl.

Heemkundewerkgroep Nuwelant

Een groot publiek gemakkelijk toegang kunnen geven tot de geschiedenis van Nuland, Heeseind en Kruisstraat. Dat is het streven van de Heemkundewerkgroep Nuwelant. De vereniging verzamelt, documenteert en archiveert de geschiedenis van deze dorpen en verricht opgravingen, bodem- en gebouwenonderzoek. Op basis van het verzamelde materiaal geeft de werkgroep boeken uit, verzorgt lezingen, presentaties en filmavonden en bouwt aan een Nulands Historisch Documentatiecentrum. Meer informatie: www.nuwelant.nl.
In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Heemkundewerkgroep Nuwelant, bewaar het goede voor later!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant