Wie werkt met kinderen, bouwt aan de toekomst! Daar geloven de vrijwilligers van Maaspoort Kids heilig in.
Wie werkt met kinderen, bouwt aan de toekomst! Daar geloven de vrijwilligers van Maaspoort Kids heilig in.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 526 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Stichting Lopend Buffet

Stichting Lopend Buffet wil groepen in de samenleving die weinig gehoord worden op allerlei manieren een journalistiek podium geven. Zo geeft Lopend Buffet een stem aan mensen die in armoede leven, zoals nieuwkomers, kinderen en volwassenen in rouw en alleenstaande ouderen. De stichting heeft de overtuiging dat wanneer mensen de dialoog met elkaar aangaan en elkaar beter begrijpen, er mooie nieuwe inzichten, ontmoetingen en acties ontstaan. Zo worden nieuwkomers filmmaker én regisseur van hun eigen film. En worden alleenstaande senioren geïnterviewd voor hun eigen minibiografie in de wijkkrant. Meer info: www.stichtinglopendbuffet.nl.

Maaspoort Kids

Maaspoort Kids verzorgt activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De kleinere activiteiten komen regelmatig terug, zoals knutselen, techniekmiddagen, voorlezen, opruimdag en leren programmeren. Daarnaast organiseert Maaspoort Kids grotere activiteiten zoals Sinterklaas, Koningsdag en de Kerstshow. Doel is talentontwikkeling en bijdragen aan gelijke kansen. Daarom vindt Maaspoort Kids het erg belangrijk dat activiteiten altijd gratis toegankelijk zijn. Meer info: www.maaspoortkids.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stichting Lopend Buffet wil diegenen die geen stem hebben, een stem geven.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant