Vier keer per jaar organiseert MiNC een kenniscafé over diverse onderwerpen gerelateerd aan milieu, natuur, creativiteit en innovatie.
Vier keer per jaar organiseert MiNC een kenniscafé over diverse onderwerpen gerelateerd aan milieu, natuur, creativiteit en innovatie.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 645 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Maatschappelijke Opvang Den Bosch

Maatschappelijke Opvang (MO) Den Bosch begeleidt mensen met complexe problematiek, die dak-/thuisloos zijn of met relationeel geweld te maken hebben. Ook begeleidt MO Nederlandse en buitenlandse slachtoffers van mensenhandel (en hun kinderen). In 2017 werden 500 mensen begeleid naar een zelfstandiger bestaan. De ervaring leert dat grip op het leven krijgen én houden niet altijd eenvoudig is. Het leven brengt hindernissen met zich mee en mensen hebben vaak al een lange weg afgelegd voordat ze bij MO komen. Deze cliënten leven op of onder het minimumbestaan. Meer info: www.modenbosch.nl.

MiNC

MiNC staat voor Milieu, innovatie, Natuur en Creativiteit. Vier keer per jaar organiseert MiNC een kenniscafé met podiumgasten over diverse onderwerpen gerelateerd aan milieu, natuur, creativiteit en innovatie. MiNC informeert tijdens dat kenniscafe het publiek over kansen en mogelijkheden van nu en de toekomst voor een duurzame samenleving. De podiumgasten vertellen hun verhaal, worden geïnterviewd of gaan met elkaar in debat. Het MiNC-café heeft daarnaast altijd live-muziek. Meer info: https://minc-denbosch.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

MO Den Bosch biedt opvang en begeleiding voor mensen die dak- of thuisloos zijn of met relationeel geweld te maken hebben.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant