Muziekvereniging Sint Cecilia in Rosmalen, waar muziek verbindt.
Muziekvereniging Sint Cecilia in Rosmalen, waar muziek verbindt.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 549 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch een podium.

Museum Slager in Den Bosch verwerft en stelt beeldende kunst ten toon die is vervaardigd door leden van de kunstenaarsfamilie Slager en aan deze familie verwante personen. De verzameling dateert van ongeveer het jaar 1850 en is afkomstig van kunstenaars die in ‘s-Hertogenbosch en omgeving gewerkt hebben. Andere in de sfeer en stijl passende kunstuitingen uit ‘s-Hertogenbosch en omgeving en sfeerversterkende voorwerpen kunnen in de collectie worden opgenomen. Meer informatie: www.museumslager.com

Muziekvereniging Sint Cecilia Rosmalen beoefent blaas- en slagwerkmuziek op amateurbasis. Sint Cecilia heeft muziek- en slagwerksecties en verzorgt optredens en muzikale en culturele manifestaties. Een belangrijk succes in 2021 was dat maar liefst 36 basisschoolleerlingen deelnamen aan de blazers- en slagwerkklassen. Donaties worden gebruikt voor activiteiten voor de jeugd, uitbreiding van het aantal optredens, uitwisselingen met scholen en collega-verenigingen en voor pr en communicatie. Meer informatie: www.stcecilia.nl.
In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.


Museum Slager in Den Bosch toont werken van acht leden van de familie Slager en gerelateerde kunstenaars.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant