Uitgangspunt van Speeltuin 't Kwekkeltje in Rosmalen is dat kinderen met en zonder handicap recht hebben om gratis veilig te spelen.
Uitgangspunt van Speeltuin 't Kwekkeltje in Rosmalen is dat kinderen met en zonder handicap recht hebben om gratis veilig te spelen.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 598 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

HEVO is een Rosmalense seniorenvereniging die de participatie van 50-plussers aan de samenleving bevordert. HEVO kent drie kernactiviteiten. Ten eerste activiteiten voor ontmoeting, ontspanning en educatie. Ten tweede individuele ondersteuning van leden en ten derde behartiging van de collectieve belangen. De activiteiten vinden vooral plaats in de diverse clubs, bij lezingen, cursussen, workshops, voorstellingen en tijdens HEVO-dagtochten en -reizen. De individuele ondersteuning betreft zowel de praktische ondersteuning als de sociaal-emotionele hulp. Meer informatie: www.hevorosmalen.nl.

Stichting Speeltuin Rosmalen exploiteert sinds 1993 Speeltuin ‘t Kwekkeltje in Rosmalen. De speeltuin is tot stand gekomen via een particulier initiatief van ouders met jonge kinderen. Uitgangspunt is om kinderen met en zonder handicap veilig samen te laten spelen. Inmiddels is de speeltuin uitgegroeid van een lokale speeltuin naar een speeltuin voor kinderen uit de hele regio. Jaarlijks komen ruim 40.000 kinderen met hun verzorgers naar ‘t Kwekkeltje om naar hartenlust te spelen. Meer informatie: www.kwekkeltje.nl.

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Seniorenvereniging HEVO in Rosmalen bevordert de participatie van 50-plussers aan de samenleving.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant