De tweede foto waarmee Freek kans maakt is in de categorie bruidegom legt een hilarisch moment vast. Freek over de foto; “Tijdens de ceremonie zag ik dat de bruidegom interactie zocht met zijn hond. Dat hield ik uiteraard in de gaten, toen dit gebeurde was dat erg grappig.
De tweede foto waarmee Freek kans maakt is in de categorie bruidegom legt een hilarisch moment vast. Freek over de foto; “Tijdens de ceremonie zag ik dat de bruidegom interactie zocht met zijn hond. Dat hield ik uiteraard in de gaten, toen dit gebeurde was dat erg grappig. Foto: Freek Nagtzaam

Bossche bruidsfotograaf voor 4e keer op rij genomineerd voor award

Human Interest 325 keer gelezen

Freek Nagtzaam uit Den Bosch wist het al een tijdje, maar nu mag de hele wereld het weten: twee van zijn foto’s zijn genomineerd voor de prestigieuze Bruidsfoto Award. Daarmee is Freek voor de 4e keer op rij genomineerd: 2020, 2021, (2022 ging niet door wegens corona) 2023 en nu 2024.

De Bruidsfoto Award wordt georganiseerd door het blad Bruid & Bruidegom. Al jaren geldt het als de belangrijkste voor bruidsfotografen in Nederland. De foto’s worden door een vakjury gekozen uit ruim 800 inzendingen. Met zo veel concurrentie is een nominatie al iets om heel trots op te zijn. Freek: “Deze keer hoop ik natuurlijk ook de prijs in de wacht te slepen.”

De winnaar wordt bepaald door publieksstemmen. “Vanaf nu ga ik weer campagne voeren om zo veel mogelijk mensen mijn foto’s te laten zien. Hopelijk gunnen ze mij ook hun stem, zodat ik meer kans maak op de prijs.”

Genomineerde foto’s

De eerste foto waarmee Freek kans maakt is in de categorie bruid. Het is een intiem moment waarbij de bruid en haar vader in de auto onderweg zijn naar de ceremonie. Daar zal ze haar aanstaande voor het eerst zien. Freek over de foto; “Dit zijn de kleine momenten die hooguit een paar seconden duren en nooit meer terug komen, als ik zo’n moment vang ben ik ontzettend blij.

De tweede foto waarmee Freek kans maakt is in de categorie bruidegom legt een hilarisch moment vast. Freek over de foto; “Tijdens de ceremonie zag ik dat de bruidegom interactie zocht met zijn hond. Dat hield ik uiteraard in de gaten, toen dit gebeurde was dat erg grappig. Ook voor dit moment had ik weer hooguit enkele seconden.

Freek is enorm trots op zijn nominaties; In één categorie genomineerd zijn is al bijzonder. Maar twee? Dat gebeurt niet vaak. Daarnaast is Freek om nog een andere reden trots op deze foto’s: “Het laat óók zien dat bruidsparen zich bij mij op hun gemak voelen, en zich zelf durven te zijn.”

Winkans

Na de 4e nominatie op rij zou het inderdaad mooi zijn als Freek dit jaar wint. Is die kans groot? “Ieder jaar weer staan mijn foto’s tussen andere prachtige beelden. Dus of ik genoeg publieksstemmen krijg? Ik hoop het!”

De uitslag wordt op 16 september bekendgemaakt. Hoort u op die dag een vreugdekreet uit de richting van Den Bosch? Dan weet u dat Freek gewonnen heeft. 

Stemmen

In iedere categorie zijn 10 foto’s genomineerd. Het publiek kan tot 4 september stemmen op hun favorieten. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

De eerste foto waarmee Freek kans maakt is in de categorie bruid. Het is een intiem moment waarbij de bruid en haar vader in de auto onderweg zijn naar de ceremonie.
Bruidsfotograaf Freek Nagtzaam uit Den Bosch (foto) is voor 4e keer op rij genomineerd voor de Bruidsfoto Award.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant