De Bossche Bol XL gaat deze week naar Gerrit Brouwer. Gerrit is niet alleen een handige klusser, maar ook een fanatieke sportvisser.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar Gerrit Brouwer. Gerrit is niet alleen een handige klusser, maar ook een fanatieke sportvisser.

Bossche Bol voor behulpzame beste vriend Gerrit

Ingezonden 423 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Gerrit Brouwer uit Den Bosch. Hij werd voorgedragen door zijn goede vrienden Liesbeth en Ad Albertus.

“Graag willen wij onze beste vriend Gerrit Brouwer in het zonnetje zetten”, zo schrijven Liesbeth en Ad in hun motivatie: “Gerrit staat altijd voor ons klaar. Zo heeft hij ons het afgelopen jaar tijdens onze verhuizing geholpen met onder andere het schilderen, behangen en nog veel meer. Daar zijn wij natuurlijk zo onwijs blij mee. Zonder Gerrit was het ons nooit gelukt om dit uitgeleefde  huis in korte tijd weer bewoonbaar te maken.”

Aanmelden voor Bossche Bol XL
Heb jij een goede vriend, familielid, een collega of buurman/buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant