Streetcats is hét talentontwikkelingsproject voor meiden tussen de 11 en 17 jaar uit Den Bosch en omgeving.
Streetcats is hét talentontwikkelingsproject voor meiden tussen de 11 en 17 jaar uit Den Bosch en omgeving. Foto: Sander van Rooy

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 341 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Stichting Zebra

Stichting Zebra heeft met ‘Streetcats’ hét talentontwikkelingsproject voor meiden tussen de 11 en 17 jaar uit Den Bosch en omgeving. Deze stichting geeft meiden de kans om persoonlijk te groeien en zelfbewuster te worden. Gedurende een half jaar krijgen meiden zo’n twintig flitsende, autobiografische en creatieve workshops, ontdekken ze hun talenten en leren ze diverse skills. Het traject wordt afgesloten met een eindpresentatie in het theater, waarbij de meiden vol trots hun zelfgemaakte werken aan hun ouders/verzorgers presenteren. Meer informatie: www.dezebra.eu.

Dierenambulance ‘s-Hertogenbosch e.o.

Dierenambulance ‘s-Hertogenbosch e.o. verleent deskundige hulp én vervoer van gewonde en in nood verkerende gezelschapsdieren én in het wild levende dieren. Ook haalt deze dode dieren op. Verder identificeert Dierenambulance de gevonden dieren - mits gechipt én geregistreerd - om de eigenaar zo op de hoogte te kunnen stellen. Verder verzorgt Dierenambulance het vervoer voor mensen die geen vervoer hebben om met hun dier naar dierenarts óf trimsalon te gaan. Meer info: www.dierenambulancedenbosch.nl.

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Voor ieder gewond of in nood verkerend dier meer overlevingskans! Daar zet de Dierenambulance 's-Hertogenbosch e.o. zich voor in.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant