Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch: het gevoel dat je vandaag net iets groter bent dan je gisteren was.
Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch: het gevoel dat je vandaag net iets groter bent dan je gisteren was. Foto: Els Danen

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 610 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch een podium.

Huis73

Huis73 daagt iedereen uit om samen te bouwen aan verbindingen door een programmering aan te bieden waarin muziek, literatuur, beeldende kunst en theater worden ingezet om individuen te laten groeien. Projecten voor laaggeletterden, nieuwkomers en minder bedeelden bijvoorbeeld, maar ook door ruimte te bieden voor ontmoeting en debat, door het onderwijs te ondersteunen, door aan te sluiten bij lokale initiatieven en door een plek te bieden waarin iedereen zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Dit doet Huis73 vanuit haar centrale onderkomen aan de Hinthamerstraat 72-74. Meer info: www.huis73.nl.

Stichting Huiskamer Bij Katrien

Stichting Huiskamer Bij Katrien bestrijdt en doorbreekt eenzaamheid, is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen en helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Katrien biedt een warme huiskamer in de binnenstad; een bruisende ontmoetingsplek vol activiteiten, waarbij iedereen elkaar leert kennen, ziet, en stimuleert om mee te doen vanuit zijn eigen kracht en talent. Inwoners zetten zich vrijwillig in voor en met elkaar. Meer info: www.bijkatrien.com.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Bij Katrien is de warme (t)huiskamer van de binnenstad waar inwoners zich vrijwillig inzetten voor en met elkaar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant