Alle kinderen moeten kunnen sporten en meedoen aan cultuur.
Alle kinderen moeten kunnen sporten en meedoen aan cultuur.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 665 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch een podium.

Stichting Ismes

Stichting Ismes ondersteunt herstellende verslaafden bij hun terugkeer in de maatschappij. Dit gebeurt in het Ismes Huis, een inloophuis voor herstellende verslaafden en hun naasten aan de Brede Haven 26 in Den Bosch. Daar zijn ook bijeenkomsten van AA (Anonymus Alcoholics), NA (Narcotics Anonymous), OA (Anonieme Overeters), ACA (Adult Children of Alcoholics) en praatgroepen voor moeders van verslaafde kinderen, kinderen van verslaafde ouders en partners van ex-verslaafden. Voor meer informatie: www.ismes.nl.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught betaalt de contributie voor kinderen van 0 tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is voor sportclub, muziek- en dansles, theaterschool of een creatieve cursus. In ‘s-Hertogenbosch groeien tussen de 3.000 en 4.000 kinderen op in een gezin met een laag (besteedbaar) inkomen. Deze kinderen dreigen kansen mis te lopen die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Voor meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/s-hertogenbosch-vught/.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stichting Ismes in Den Bosch: stoppen doe je zelf, maar niet alleen!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant