Harmonie Oude Post waar ontspanning en inspanning worden verbonden middels muziek.
Harmonie Oude Post waar ontspanning en inspanning worden verbonden middels muziek.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 670 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Harmonie Oude Post

Harmonie Oude Post biedt haar leden ontspanning en muzikale uitdaging. Kenmerk van alle activiteiten van deze vereniging is dat ze vernieuwend zijn en bijdragen aan de zichtbaarheid van de vereniging in ‘s-Hertogenbosch. Zeker dit jaar. Want in 2023 viert Harmonie Oude Post het 100-jarig bestaan. Niet alleen voor alle activiteiten, maar met name ook voor algemene middelen van de vereniging als huisvesting, kleding en instrumentarium is een (gerichte) donatie welkom. Voor meer informatie: www.oudepost.eu.

Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch

In 2024 bestaat de Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch 130 jaar. Daarmee is zij de oudste en enige vereniging met het predikaat Koninklijk. De vereniging maakt zich sterk voor een goed cultureel klimaat door de uitvoering van onder andere concerten en optredens. Donaties worden gebruikt voor de opleiding van jeugdige leden, zodat de “Koninklijke” zich kan blijven presenteren op een manier die recht doet aan een harmonie met zo’n rijke historie en waardevolle toekomst. Voor meer informatie: www.koninklijke-harmonie.nl.

Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch: modern en vol passie!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant