Kubra streeft naar verbinding door Kunst!
Kubra streeft naar verbinding door Kunst! Foto: Wilma de Turck

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 1.050 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Stichting KuBra

KuBra is een vrijwilligersorganisatie van beeldend kunstenaars, gebaseerd op samenwerking. De kunstenaars worden samengebracht om in groepsverband en onder begeleiding exposities, evenementen en community-art projecten te realiseren vanuit het thuishonk in Rosmalen. Dankzij intensieve samenwerking ontstaat uitwisseling van creatieve vaardigheden. Het publiek wordt nauw betrokken bij de exposities en is doorlopend in contact met de kunst en de kunstenaars. Meer informatie: www.stichtingkubra.nl.

Stichting Loods

Stichting Loods biedt een laagdrempelige en veilige plek voor mensen in kwetsbare situaties, waar ze tot rust kunnen komen en anderen ontmoeten. Het gaat om de meest kwetsbare doelgroepen. Loods biedt deze mensen onderdak, een plek om in moeilijk vaarwater verbintenis aan te gaan en structurele dagopvang middels werk in de kringloopwinkel, fietswerkplaats, groen- en veegploeg, een stadswandeling door (ex) dak- en thuislozen, verkoop van straatmagazine Sammy en koken voor elkaar. Meer informatie: www.stichtingloods.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stichting Loods in Den Bosch biedt een plek én activiteiten voor mensen in kwetsbare situaties.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant