Bij de steungroepen van Steunpunt Zelfhulp 's-Hertogenbosch & Regio zijn veiligheid, anonimiteit, respect en vertrouwen randvoorwaarden.
Bij de steungroepen van Steunpunt Zelfhulp 's-Hertogenbosch & Regio zijn veiligheid, anonimiteit, respect en vertrouwen randvoorwaarden.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 447 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

De Stadspijpers van ‘s-Hertogenbosch

De Stadspijpers van ‘s-Hertogenbosch is een renaissance muziekgezelschap dat is ontstaan als opvolgers van de Stadspijpers uit de middeleeuwen. De stadspijpers vertegenwoordigden van oudsher het Stadsbestuur bij ontvangsten en proclamaties. In 1984 is dit gezelschap opnieuw opgericht. Sindsdien treedt zij op bij evenementen in onze gemeente en bij belangrijke ontvangsten van het gemeentebestuur. De muziek die wordt gespeeld is uit die tijd en wordt uitgevoerd op semi-authentieke instrumenten en ook de kleding is authentiek. Meer informatie: www.stadspijpers.nl.

Steunpunt Zelfhulp ‘s-Hertogenbosch & Regio

Zelfhulp doe je niet alleen. Samen met lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt werk je aan je herstel. Door gesprekken met lotgenoten krijg je een beter zelfbeeld en inzicht in hoe je jezelf overeind kunt houden en hoe je dit kunt handhaven. Steunpunt Zelfhulp ‘s-Hertogenbosch & Regio ondersteunt meer dan 40 verschillende zelfhulpgroepen. Deze bestaan uit mensen die zelf of als naaste te maken hebben (gehad) met een aandoening, verslaving en/of psychische of sociale problemen. Meer informatie: www.zelfhulpdenbosch.nl.

Over Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stadspijpers van 's-Hertogenbosch is het enige stadspijpers ensemble in Nederland.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant