Boulevard is het zomerfestival van het zuiden en presenteert theater, dans en muziek(theater) uit alle windstreken. (Foto: Co Coppoolse)
Boulevard is het zomerfestival van het zuiden en presenteert theater, dans en muziek(theater) uit alle windstreken. (Foto: Co Coppoolse) Foto: Co Coppoolse

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 546 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Stichting Tempel van Empel

Stichting Tempel van Empel wil de geschiedenis van Empel beleefbaar maken. De stichting heeft aandacht voor de hele geschiedenis van Empel, zoals Empel in de tachtigjarige oorlog, het wonder van Empel en de evacuatie ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De focus ligt echter op het Romeinse verleden. Kerndoel is het weer zichtbaar maken in het landschap van de Romeinse tempel die 2000 jaar geleden in Empel heeft gestaan. Om de doelstelling te verwezenlijken worden er lezingen en andere activiteiten zoals een historische dag georganiseerd. Meer informatie: www.tempelvanempel.net.

Theaterfestival Boulevard

Sinds 1985 is ‘s-Hertogenbosch in de maand augustus 11 dagen lang hét podium voor hartstochtelijke voorstellingen en inspirerende ontmoetingen. Theaterfestival Boulevard brengt theater, dans en muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Op het festivalhart en op bijzondere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch. Boulevard is er voor iedere smaak en iedere portemonnee. Voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en het gezin dat een dagje uit gaat. Meer informatie: www.festivalboulevard.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

 De historische dagen van Stichting Tempel van Empel met onder andere re-enactors en kinderactiviteiten waren een groot succes.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant