Veur Mekaor plaatst al sinds 2008 tijdens de Carnavalsoptocht een overdekte en verwarmde rolstoeltribune op de Parade.
Veur Mekaor plaatst al sinds 2008 tijdens de Carnavalsoptocht een overdekte en verwarmde rolstoeltribune op de Parade.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 556 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Verkadefabriek

Ooit een koekjesfabriek, nu dé culturele ontmoetingsplek van ’s-Hertogenbosch. In de Verkadefabriek komt het goede samen: kunst & cultuur en eten & drinken. Met een eigenwijs en kunstzinnig programma met ruim 6.000 voorstellingen per jaar zet de Verkadefabriek hart en hoofd in beweging. De Verkadefabriek ondersteunt jonge culturele professionals, verbindt verschillende disciplines en vertoont origineel werk. De Verkadefabriek is een plek in de stad waar creativiteit en de open blik bevorderd en gekoesterd worden en mensen van allerlei pluimage elkaar ontmoeten. Meer info: www.verkadefabriek.nl.

Stichting Veur Mekaor

“Ik zou zo graag nog één keer de grote optocht willen zien!” Dit verzuchtte een rolstoelgebruikster tijdens een Oeteldonkse avond. Daarom plaatst Stichting Veur Mekaor sinds 2008 tijdens de Carnavalsoptocht een overdekte, verwarmde rolstoeltribune op de Parade. De gasten worden daarbij voorzien van hapjes en drankjes. Als de middelen het toelaten, worden ook andere activiteiten zoals ‘Den Bosch zingt’ en een boottocht over de Maas georganiseerd voor rolstoelgebruikers. Meer info:
www.veurmekaor.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Verkadefabriek, vergroot je wereld! (Foto: Angeline Swinkels)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant