Speeltuin 't Kwekkeltje haalde de meeste stemmen binnen.
Speeltuin 't Kwekkeltje haalde de meeste stemmen binnen.

Organisaties uit de Lokale Goededoelengids zijn favoriet bij publiek

Verenigingen 514 keer gelezen

DEN BOSCH | Bij de regionale actie Clubsupport van de Rabobank hebben organisaties uit de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch een grote hoeveelheid stemmen in de wacht gesleept. Bij de eerste zes clubs zaten vier organisaties uit de gids.

De grootste stemmentrekker was Speeltuin ’t Kwekkeltje uit Rosmalen (categorie buurt & wijk). De speeltuin kreeg maar liefst 730 stemmen en behaalde daarmee overtuigend de eerste plaats. 

Dierenambulance
Dierenambulance ’s-Hertogenbosch e.o. (natuur & milieu) eindigde met 304 stemmen op de tweede plaats, Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch (natuur & milieu) met 258 stemmen op de vierde plaats en Hevo Rosmalen (sociaal & maatschappelijk) op de zesde plaats met 210 stemmen.

Stemmen
Zo’n 47.000 leden van de bank in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen en Heusden konden hun stem uitbrengen op een organisatie naar keuze. Er was een bedrag van 200.000 euro te besteden. In totaal werden 13.948 stemmen uitgebracht. Elke uitgebrachte stem bracht 14,34 euro in het laatje. De overige 20 deelnemende organisaties uit de gids behaalden tezamen 848 stemmen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant