Steun Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch, omdat ieder mens telt!
Steun Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch, omdat ieder mens telt!

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 634 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Voor de impact van kanker op het dagelijks leven kunt u bij het Vicki Brownhuis terecht. Deze biedt een luisterend oor, ontspanning, lotgenotencontact en informatie aan mensen die kanker hebben of hebben gehad, hun naasten en nabestaanden. De individuele en groepsgesprekken, creatieve, bewegings- en ontspanningsactiviteiten worden zonder tijd- en regeldruk gegeven. Hiervoor werken in het Vicki Brownhuis negentig vrijwilligers en werken ze nauw samen met zorginstellingen, onderwijs, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Meer info: www.vickibrownhuis.nl.

In de gemeente ‘s-Hertogenbosch leven 7200 huishoudens onder de armoedegrens. Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch vindt dit onacceptabel en stelt zich dan ook tot doel om deze armoede te bestrijden, zodat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Met zo’n 250 vrijwilligers biedt deze hulp aan mensen die in nood verkeren door de Kringloopwinkel, hulpverlening, Eethuis Het Anker, de Boekenbeurs, de Speelgoedbeurs, de Kerstproeverij, het Vakantiechalet en het Steunpunt Sociale Uitkeringen. Meer info: www.vincentiusdenbosch.nl.

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Het Vicki Brownhuis, het eerste centrum voor leven met en na kanker .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant