Stichting Intocht Driekoningen 's-Hertogenbosch heeft als doel om de traditie van de jaarlijkse Driekoningenintocht in stand te houden.
Stichting Intocht Driekoningen 's-Hertogenbosch heeft als doel om de traditie van de jaarlijkse Driekoningenintocht in stand te houden. Foto: Stichting Intocht Driekoningen ‘s-Hertogenbosch

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 521 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Stichting ‘ABC leer mee’

Stichting ‘ABC leer mee’ maakt Nederlandse taalles voor iedereen toegankelijk. In de gemeente ‘s-Hertogenbosch verzorgt ‘ABC leer mee’ op maar liefst vijf locaties gratis taallessen. Stichting ‘ABC leer mee’ wil zo mensen de kans bieden om thuis of in een voor hen veilige omgeving samen met een deskundige remedial teacher/docent lees- en schrijfvaardigheden te verbeteren. Dit mede ter ondersteuning van hun sociale - en arbeidsomstandigheden. Kijk voor aanvullende informatie over Stichting ‘ABC leer mee’ op de website: www.abcleermee.nl.

Stichting Intocht Driekoningen ‘s-Hertogenbosch

Stichting Intocht Driekoningen ‘s-Hertogenbosch organiseert op de eerste zondag van het nieuwe jaar in de Bossche binnenstad een fysieke optocht met koningen, herders en pages naar de basiliek Sint Jan. Deze optocht symboliseert de reis van de drie koningen in het jaar 0. Met behulp van Het Vierde Geschenk ondersteunt de stichting bovendien kinderen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch die het minder breed hebben. Kijk voor aanvullende informatie over Stichting Intocht Driekoningen ‘s-Hertogenbosch op de website: www.3kdb.nl.
In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Bij Stichting 'ABC leer mee' tellen ook laaggeletterden mee!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant