Cor Unum werkt met hoofd, hart en ziel.
Cor Unum werkt met hoofd, hart en ziel. Foto: Frank van Delft

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 668 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Copernikkel

Midden in het winkelcentrum van Boschveld huist Copernikkel, een buurthuiskamer waar wijkinitiatieven en buurtgroepen bijeen komen. Het is een broedplaats van ideeën, plannen en wensen. Een middelpunt in de wijk waar dromen werkelijkheid worden en bewoners de handen ineen slaan. Waar mensen voor elkaar zorgen, maar ook vooral dingen met elkaar dóen en organiseren. Alle bewonersinitiatieven hebben een aanpak die past bij de wijk, de Boschveld-manier, gebaseerd op gelijkwaardigheid en vertrouwen. Elkaar ontmoeten en leren kennen is de rode draad. Meer info: www.copernikkel.nl.

Cor Unum

Cor Unum maakt keramische producten, niet voor geld, macht of status, maar uit liefde voor het ambacht. Cor Unum heeft zich ontwikkeld tot een keramisch centrum waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, reïntegranten, studenten en vormgevers samen werken aan één ambitie: het produceren en in de markt zetten van mooie keramische producten. Samen met jonge en gevestigde designtalenten is Cor Unum bovendien continu op zoek naar het innoveren en verduurzamen van het keramisch proces. Meer info: www.cor-unum.com.

Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Elkaar ontmoeten en leren kennen is de rode draad van Copernikkel, een bijzondere plek in een bijzondere wijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant