Dierentehuis Den Bosch zet zich in voor honden en katten.
Dierentehuis Den Bosch zet zich in voor honden en katten. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 356 keer gelezen

Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch

Doel van Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is het opvangen en herplaatsen van honden en katten in de regio. Jaarlijks vangt het Dierentehuis zo’n 1.000 dieren op, waarvan er gemiddeld 100 tegelijk aanwezig zijn. Alle dieren staan onder regelmatige controle van een dierenarts en krijgen dagelijkse verzorging van een team van professionele vaste medewerkers en vrijwilligers. Vrijwel alle dieren vinden vroeg of laat weer een nieuw thuis. Na de plaatsing van een dier, vindt tevens nazorg plaats door de vrijwilligers. Meer info: www.dierentehuisdenbosch.nl.

Dorpsblad De Stempel

Dorpsblad De Stempel is al ruim 40 jaar de stem van Empel en staat met haar aandacht voor verenigingen, scholen, parochie en inwoners midden in de Empelse samenleving. Het dorpsblad wordt 8 keer per jaar door vrijwilligers samengesteld en huis aan huis verspreid. Dorpsblad De Stempel is online actief met Empelsnieuws en diverse socials. Het dorpsblad is voor inkomsten afhankelijk van adverteerders, donateurs en sponsoring. Empel en de Empelnaren zitten niet stil en het dorpsblad wil met hen mee zodat ze een verbindende factor is én blijft voor alle inwoners. Meer info: https://empelsnieuws.nl.

Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Dorpsblad De Stempel, van en voor Empelnaren!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant