Logo HC Den Bosch
Logo HC Den Bosch

Online veiling HC Den Bosch voor het goede doel

Verenigingen 354 keer gelezen

In een unieke samensmelting van sportieve passie en maatschappelijk engagement, nodigt HC ‘s-Hertogenbosch iedereen uit Den Bosch en omstreken om deel te nemen aan een bijzondere online veiling. Deze veiling biedt niet alleen de kans om unieke sportmemorabilia en once-in-a-lifetime ervaringen te bemachtigen, maar ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen.

De veiling, die tot en met 6 april live is, heeft als doel fondsen te werven voor drie vooraanstaande goede doelen: Spieren voor Spieren, KiKa (Kinderen Kankervrij) en de ondersteuning van Tophockey ‘s-Hertogenbosch. De keuze voor deze organisaties weerspiegelt de toewijding van HC ‘s-Hertogenbosch aan het ondersteunen van vitale maatschappelijke kwesties, met een bijzondere nadruk op het verbeteren van het leven van kinderen die te maken hebben met ernstige ziekten en het bevorderen van de groei van hockey in de regio.

Waar kun je op bieden?

Van gesigneerde sportuitrusting tot exclusieve ervaringen die je nergens anders vindt - bijvoorbeeld een potje padel tegen Fatima Moreira de Melo of een privé padel-training door padel-topper en HC Den Bosch topscoorder Koen Bijen - de veiling biedt iets speciaals voor iedereen. Of je nu een die-hard sportfan bent, op zoek bent naar een uniek cadeau, of gewoon een manier zoekt om bij te dragen aan een goed doel, de veiling van HC ‘s-Hertogenbosch biedt de perfecte gelegenheid.

Elk bod helpt om het verschil te maken in de levens van kinderen en jongeren die te maken hebben met de uitdagingen van kanker of spierziekten. Bovendien draagt je deelname bij aan de ontwikkeling van tophockey in ‘s-Hertogenbosch, wat de sport en zijn spelers ten goede komt.

Doe mee en laat je hart spreken

HC ‘s-Hertogenbosch roept iedereen op om deze kans niet te missen. “Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bied mee, win prachtige items en wees de verandering die je in de wereld wilt zien”, zegt een vertegenwoordiger van de club. “Samen kunnen we een onuitwisbare impact maken. Doe mee aan de veiling en laat je hart spreken!” Jouw steun kan een wereld van verschil maken. Wees onderdeel van deze bijzondere gelegenheid en bied nu om het verschil te maken. Elk bod telt en samen kunnen we werken aan een betere toekomst voor iedereen die het nodig heeft!

Bied mee op de veiling via https://gala.hcdenbosch.nl. Bieden kan tot en met 6 april.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant