DukeBox, hét urban productiehuis van 073.
DukeBox, hét urban productiehuis van 073. Foto: Minelli Media

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 497 keer gelezen

Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Stichting DukeBox

Stichting DukeBox is hét platform dat de street scene in ‘s-Hertogenbosch helpt meer tot leven te komen! Bij DukeBox draait het allemaal om het ondersteunen van uiteenlopende en gave projecten én het bieden van een chille plek om samen te komen. Gelijkwaardigheid (each one teach one), community, diversiteit, passie, intrinsieke motivatie, loyaliteit en verbinding staan hoog in het vaandel. DukeBox is vanuit deze mindset en waarden ontstaan en helpt jongeren met hun persoonlijke groei en talenten. Meer informatie: www.dukebox.nl.

Stichting Eendenkooi Maaspoort

De Stichting Eendenkooi Maaspoort is in 2001 ontstaan om de toen nog erg verwaarloosde eendenkooi in de wijk Maaspoort op te knappen en open te gaan stellen voor een groter publiek. De stichting restaureert de Eendenkooi Maaspoort, een natuur historisch cultuurmonument in het Burgemeester van Zwietenpark in ‘s-Hertogenbosch. De eendenkooi wordt zoveel mogelijk in de oude staat terug gebracht. Hierbij worden de werkzaamheden zo uitgevoerd dat de rust in de eendenkooi zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Meer informatie: www.eendenkooimaaspoort.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.


Eendenkooi Maaspoort is een uniek stukje erfgoed in het Burgemeester van Zwietenpark, waardevol voor nu en in de toekomst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant