Samen fietsen en genieten dankzij Fietsmaatjes Den Bosch.
Samen fietsen en genieten dankzij Fietsmaatjes Den Bosch. Foto:

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Verenigingen 280 keer gelezen

Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze rubriek bieden wij deze organisaties een podium.

Fietsmaatjes Den Bosch

Fietsmaatjes Den Bosch zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen die niet meer zelfstandig durven of kunnen fietsen, veilig op een duofiets weer in beweging komen en van de omgeving kunnen genieten. Tegen een kleine bijdrage kan de gast samen met een vrijwilliger 1 tot 3 uur lekker rondfietsen. De stichting faciliteert het onderhoud van de duofietsen en matcht de maatjes. De donaties worden gebruikt voor nieuwe duofietsen en onderhoud zodat nog meer mensen van het fietsen kunnen genieten. Meer informatie: www.fietsmaatjesdenbosch.nl.

Grafisch Atelier Den Bosch

Het Grafisch Atelier Den Bosch is een werkplaats waar geëxperimenteerd kan worden met de grafische technieken. Een plek in de Willem Twee, waar kunstenaars, vormgevers, studenten, scholieren, amateurs en andere geïnteresseerden zelfstandig kunnen werken, cursussen en workshops kunnen volgen, kunnen exposeren en tentoonstellingen komen bekijken. Het atelier is zes dagen per week geopend. Aan het Grafisch Atelier Den Bosch is een grote groep vrijwilligers verbonden. Meer informatie: www.gadenbosch.nl.

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment ruim 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties online op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.


Get your grafiek on! Leer denken door te doen met grafische technieken bij Grafisch Atelier Den Bosch.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant