Tabakspeciaalzaak All You Need in Den Bosch heeft sinds kort een nieuwe eigenaar.
Tabakspeciaalzaak All You Need in Den Bosch heeft sinds kort een nieuwe eigenaar. Foto: Henk van Esch

Tabakspeciaalzaak All You Need: hét adres voor al je pakketten!

Zakelijk 9.075 keer gelezen

DEN BOSCH | Tabakspeciaalzaak All You Need aan de Pastoor Mutsaersstraat 1 in Den Bosch - nabij de Graafseweg - heeft een nieuwe eigenaar. Op 1 juni 2021 is de winkel overgenomen door de 28-jarige Samir, die het assortiment sindsdien flink heeft uitgebreid. Zo kun je bij All You Need voortaan niet alleen terecht rookwaren en -accessoires, maar ook voor het ophalen en versturen van pakketten van alle pakketdiensten. “Daarnaast hebben wij sinds kort ook een Western Union punt. Klanten kunnen bij ons internationaal geld versturen en ontvangen”, benadrukt Samir.

Bij Samir zit het ondernemen naar eigen zeggen in het bloed. Zo’n twee jaar geleden verruilde hij zijn geboortestad Rotterdam voor het bourgondische Den Bosch. Hier in de hoofdstad van Brabant ging hij vrijwel meteen op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Op social media las ik dat de toenmalige eigenaresse van Tabakspeciaalzaak All You Need op zoek was naar een opvolger. Vervolgens ben ik met haar in gesprek gegaan en dat heeft ertoe geleid dat ik de winkel per 1 juni van het vorige jaar heb overgenomen. Aangezien All You Need een uitstekende reputatie had en een trouwe klantenkring, heb ik besloten de naam te behouden. Temeer omdat deze prima aansluit op mijn eigen ambities. Daarin speelt de wijkfunctie die de winkel momenteel vervult een belangrijke rol. Vandaar dat ik bijvoorbeeld de snoepbar waar kinderen snoep kunnen kopen bewust heb gehouden. Iedereen moet hier terecht kunnen. Jong én oud. Het is dan ook mijn streven om het assortiment uit te breiden met allerlei zaken waar in de wijk echt behoefte aan is. Dus is er iets dat je bij All You Need mist, vertel het mij dan vooral. Dan bekijk ik of het mogelijk en haalbaar is. En ook voor gewoon een gezellig praatje is iedereen hier natuurlijk van harte welkom”, aldus Samir.

Ruim assortiment rookwaren

In dat opzicht is All You Need een traditionele tabakswinkel zoals we die in Brabant zijn gewend. Met natuurlijk een uitgebreid assortiment sigaretten, sigaren en alle benodigde rookaccessoires en vriendelijke medewerkers die altijd voor een praatje klaar staan. “En ook voor e-sigaretten en een breed aanbod shisha producten zit je bij ons goed. Maar let wel op: wij verkopen geen tabakswaren aan klanten onder de 18 jaar!”, benadrukt Samir.

Samenwerking met alle grote pakketdiensten

Daarnaast heeft Samir zich gespecialiseerd in het verzenden en ontvangen van pakketten: “Wij werken als enige in Den Bosch samen met alle grote pakketdiensten. Van DHL, UPS, HOMERR, Mondial Relay, DPD, tot DHL Express aan toe. Zo kunt u bij ons in één keer alle pakketten versturen en/of ophalen en hoeft u dus niet bij verschillende winkels langs te gaan. En komt het een keertje niet uit om langs te komen om een pakket op te halen? Geen nood. Als extra service voor onze klanten bezorgen wij het eventueel op afspraak bij u thuis. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer 073-8222882. Heeft u geen printer in huis voor het printen van uw label voor het opsturen van een pakket? Ook geen enkel probleem. Wij hebben wel alles in huis en kunnen het pakket desgewenst zelfs voor u inpakken!”

Western Union punt

Tenslotte bent u bij All You Need sinds kort ook aan het juiste adres voor internationale geldtransacties via Western Union. “Bij ons staat klantenservice en secuurheid erg hoog in het vaandel. Wij horen daarom graag van onze klanten wat er nog beter kan”, besluit Samir.

Openingstijden All You Need

Tabakspeciaalzaak All You Need aan de Pastoor Mutsaersstraat 1 in Den Bosch is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Gesloten op zondag. 

Uit de krant