Kom gewoon eens langs in de showroom van TegelDirect aan De Kleine Elst 10 in Hintham (Rosmalen).
Kom gewoon eens langs in de showroom van TegelDirect aan De Kleine Elst 10 in Hintham (Rosmalen).

TegelDirect in Rosmalen: dé regiospecialist op tegelgebied!

Zakelijk 218 keer gelezen

ROSMALEN | Dankzij jarenlange ervaring op tegelgebied, weet het team van TegelDirect in Rosmalen de weg naar de mooiste kleuren en de nieuwste trends en dat in de beste kwaliteit.

Door rechtstreekse inkoop bij de fabriek, kan TegelDirect deze tegels tegen de scherpste prijzen aanbieden. Let op de vele voordelen van tegels. Ze zijn duurzaam, ecologisch, vlekbestendig en ideaal met vloerverwarming. En ook voor buiten heeft TegelDirect een groot assortiment tegels.

Zoek je tegels voor de badkamer, woonkamer, keuken of buiten? TegelDirect heeft dé oplossing tegen een verrassend lage prijs! Dus kom gewoon eens langs in de showroom van TegelDirect aan De Kleine Elst 10 in Hintham (Rosmalen). Gewoon om rond te kijken, of laat je voorlichten over de vele mogelijkheden die er zijn. TegelDirect geeft ook graag een persoonlijk advies, waarin wordt uitgelegd wat de verschillen tussen de tegels zijn en wat er nog meer mogelijk is. Kom op afspraak of loop gewoon even binnen. Bel voor het maken van een afspraak met 073-5218011, of kijk op www.tegeldirect.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant