Jeugdvoetbaldagen in de meivakantie op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.
Jeugdvoetbaldagen in de meivakantie op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.

Jeugdvoetbaldagen bij RKVV Maliskamp in Rosmalen

Voetbal 256 keer gelezen

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2024 - tijdens de meivakantie - vinden op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen de Jeugdvoetbaldagen plaats. 

De organisatie is in de vertrouwde handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar uit de regio Den Bosch kunnen hieraan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is van harte welkom! Je hoeft bovendien ook helemaal geen lid te zijn van een bepaalde voetbalvereniging, iedereen in de leeftijd van 5 tot en met 15 jaar kan zich aanmelden!

De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Deelnemers krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toe. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Inschrijven voor de jeugdvoetbaldagen kan online op de website www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Iedereen is welkom, je hoeft dus niet lid van een vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant