Bestuursleden Henk Engel, Marcel Ploegmakers en Marijke Rombouts van Stichting Buddyhulp nemen de kerstpakketten in ontvangst uit handen van Roselotte van den Heuvel. (Foto: Guus Ruijs)
Bestuursleden Henk Engel, Marcel Ploegmakers en Marijke Rombouts van Stichting Buddyhulp nemen de kerstpakketten in ontvangst uit handen van Roselotte van den Heuvel. (Foto: Guus Ruijs) Foto: Guus Ruijs

Kerstpakket voor cliënten en buddy’s Stichting Buddyhulp

Human Interest 324 keer gelezen

DEN BOSCH | Deze kerst wordt voor alle cliënten en buddy’s van Stichting Buddyhulp bijzonder. Familiebedrijf Van den Heuvel uit Heesch schenkt 130 kerstpakketten aan de stichting om zo wat extra’s te geven aan mensen die het nodig hebben. Buddyhulp helpt mensen in de gemeente ’s-Hertogenbosch en gemeente Vught een handje als ze het alleen even niet redden. Het is voor het derde jaar op rij dat het bedrijf kerstpakketten doneert aan mensen voor wie een extraatje in de decembermaand welkom is.

Roselotte van den Heuvel, ambassadeur van de Van den Heuvel Foundation: ‘Vanuit onze organisatie willen we graag ons steentje bijdragen aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Na enthousiaste reacties van onze relaties en medewerkers, hebben wij er dit jaar wederom voor gekozen om de relatiegeschenken, in een andere vorm cadeau te doen aan mensen die ze harder nodig hebben. Mensen voor wie het een welkom extraatje is.’

Marcel Ploegmakers, bestuurslid Buddyhulp: ‘Het initiatief van de Van den Heuvel Foundation is een prachtige en welkome verrassing voor onze vrijwilligers en cliënten. Juist in deze tijd hebben onze cliënten het vaak extra moeilijk en dan maak je met extra aandacht al een groot en positief verschil. Ook biedt het ons de kans onze vrijwilligers te bedanken voor al hun werk en energie om mensen vooruit te helpen. We kunnen niet wachten om de kerstpakketten uit te gaan delen’.

Als iemand het moeilijk heeft of het alleen niet redt, kan de hulp van een ander het verschil maken. Stichting Buddyhulp helpt dan. Buddyhulp koppelt betrokken vrijwillige buddy’s aan mensen die dat even nodig hebben. Zoals voor mensen die ernstig ziek zijn of voor mensen die eenzaam zijn. Maar ook mensen die, om wat voor reden dan ook, een tijdje buiten de samenleving kwamen te staan. Buddyhulp is er voor buddy’s en cliënten uit de gemeente ’s-Hertogenbosch (Bokhoven, Empel, Engelen, ‘s-Hertogenbosch, Nuland en Vinkel) en gemeente Vught (Helvoirt, Cromvoirt en Vught). Een buddy helpt vrijwillig, kosteloos en doelgericht. In principe voor één jaar, met een eventuele verlenging van nog een jaar. Samen vooruit!

Van den Heuvel is een familiebedrijf uit Heesch, dat dit jaar zijn 65-jarig jubileum viert. Het aannemingsbedrijf houdt zich landelijk bezig met de aanleg en onderhoud van ondergrondse kabels en leidingen voor de grote netwerkbedrijven. Ruim 700 medewerkers binnen Van den Heuvel zijn iedere dag in de weer om dit te realiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant