Paul Melchers is zaterdag op 71-jarige leeftijd overleden.
Paul Melchers is zaterdag op 71-jarige leeftijd overleden. Foto:

Bossche zanger en entertainer Paul Melchers overleden

Human Interest 3.779 keer gelezen

Dit weekend bereikte ons het droevige nieuws dat op zaterdag 17 februari de Bossche zanger en entertainer Paul Melchers op 71-jarige leeftijd van ons is heengegaan.

Paul Melchers - artiestennaam Paul Perry - is bij de meeste Bosschenaren vooral bekend als de charismatische leadzanger van de Bossche band The Ceder Stars. Deze band, die muziek speelde van onder andere The Shadows, The Ventures, The Spotnicks, Cliff Richard en niet te vergeten Elvis Presley, was in het begin van de jaren zestig de bekendste en één van de beste bands van Den Bosch en omstreken. De band stopte medio jaren zeventig en maakte in 2009 een korte comeback. 

Melchers was een Bosschenaar in hart en nieren en een topentertainer die overal graag gezien was. Zo verzorgde hij jarenlang dinershows in Breda en ook in één van de bekendste kroegen van Oostenrijk - Gerrie’s Inn - was hij vele jaren werkzaam. Sinds enige tijd woonde Melchers in woonzorgcentrum De Grevelingen in Den Bosch. Daar verzorgde hij nog enkele memorabele optredens voor zijn medebewoners. Melchers laat twee dochters en vier kleinkinderen na. Het team van de Bossche Omroep wenst zijn nabestaanden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant