Lady is een lieve poes die vier jaar geleden haar bestaan als boerderijkat heeft ingeruild voor een leven als binnenkat.
Lady is een lieve poes die vier jaar geleden haar bestaan als boerderijkat heeft ingeruild voor een leven als binnenkat. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de week: Lady

Ingezonden 674 keer gelezen

DEN BOSCH | Lady is afgestaan wegens gezondheidsredenen van het baasje. Het is oorspronkelijk een boerderijkat, maar is vier jaar geleden gevangen omdat ze toen ziek was. 

Het gaat nu goed met de negen jaar oude Lady. Ze heeft erg moeten wennen aan het in huis zijn, maar nu is ze heel tevreden als binnenkat. Ze is gewend af en toe een luchtje te scheppen op een katveilig balkon. Ze heeft wat tijd nodig om aan vreemden te wennen, maar als ze je eenmaal kent komt ze regelmatig op je afrennen om kopjes te geven. In het Dierentehuis gedraagt ze zich prima. Na even aan vreemden gesnuffeld te hebben wil ze graag aangehaald worden! Ze blijft dan ook steeds bij je in de buurt. Lady slaapt graag op een beschut plekje in een holletje, of niet al te hoog op een krabpaal. Ze kan niet zo hoog springen en gaat daar dan via verschillende opstapjes naar toe. Lady is gewend met andere katten samen te zijn.

Interesse in deze lieve poes? Bel dan met het Dierentehuis op telefoonnummer 073-6412417.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant