Vienna van Gogh en haar teamgenoten van dansteam 'De Life Skills zijn op zaterdag 20 april Nederlands Kampioen Hiphop geworden.
Vienna van Gogh en haar teamgenoten van dansteam 'De Life Skills zijn op zaterdag 20 april Nederlands Kampioen Hiphop geworden.

Bossche Bol XL voor Nederlands Kampioene Hiphop

Ingezonden 855 keer gelezen

De Bossche Bol XL gaat deze week naar Vienna van Gogh uit Rosmalen. Zij werd voorgedragen door haar vader en moeder.

‘Graag wil ik onze dochter Vienna van Gogh en haar dansteam ‘De Life Skills’ in het zonnetje zetten, omdat ze onlangs Nederlands Kampioen Hiphop zijn geworden in de categorie U14 Intermediate’, zo schrijven Patrick en Cindy van Gogh in hun motivatie. ‘Deze meiden verdienen het om samen te genieten van de Bossche Bol XL, zodat ze zich optimaal kunnen gaan voorbereiden voor het EK in het Duitse Kalkar en het WK in Blackpool (Groot-Brittannië).’

Aanmelden voor Bossche Bol XL

Heb jij een goede vriend, familielid, een collega of buurman/buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant