KFC breidt verder uit in Den Bosch.
KFC breidt verder uit in Den Bosch.

Tweede KFC-restaurant opent deuren in Bossche binnenstad

Zakelijk 1.668 keer gelezen

DEN BOSCH | Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een tweede filiaal in Den Bosch. Vanaf deze week kunnen winkelende voorbijgangers nu ook midden in de binnenstad genieten van hun favoriete KFC-gerechten.

Vanaf heden kunnen winkelende voorbijgangers in het centrum van Den Bosch kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 met de kenmerkende 11 Herbs & Spices op smaak gebracht wordt. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds twee jaar in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant. Hierbij wordt kip vervangen door Original Veggie tenders; een innovatie in samenwerking met vleesvervanger Quorn en gecoat in het kenmerkende originele recept uit 1939 met de 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

“De binnenstad van Den Bosch is een prachtige locatie waar we met veel trots ons nieuwste restaurant openen. We kijken ernaar uit om ook op deze plek in Den Bosch KFC-fans te ontvangen. Zowel nieuwe medewerkers als gasten, iedereen is welkom aan de Visstraat”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods Europe, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.

In het restaurant, waar echte koks iedere dag verse kip bereiden, gaan meer dan vijfendertig mensen aan de slag. De vestiging is nog op zoek naar extra personeel. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op www.werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

KFC Den Bosch Visstraat is te vinden in het centrum aan de Visstraat 33, op de hoek van de Smalle Haven. Het restaurant, met 37 zitplaatsen binnen en 12 zitplaatsen buiten, is doordeweeks geopend van 11.00 tot 00.00 uur en in de weekenden een uur langer geopend tot 01.00 uur.

Download de nieuwe app van Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant