De Reddingsbrigade uit Uden presenteert op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) een XXL Vlooienmarkt in het Sportpark aan de Parklaan in Uden.
De Reddingsbrigade uit Uden presenteert op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) een XXL Vlooienmarkt in het Sportpark aan de Parklaan in Uden. Foto: Ingrid Wardenaar

Mega grote vlooienmarkt voor Reddingsbrigade

Human Interest 189 keer gelezen

De Reddingsbrigade uit Uden presenteert op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) van 10.00 tot 17.00 uur een XXL Vlooienmarkt in het Sportpark aan de Parklaan in Uden.

Deze bijzonder grote vlooienmarkt wordt georganiseerd om de clubkas van de Reddingsbrigade te spekken. De Reddingsbrigade uit Uden heeft in totaal zo’n 120 leden. De opbrengst van de vlooienmarkt wordt aangewend voor de aanschaf van extra oefenmateriaal. Zo kunnen de leden praktisch oefenen met betrekking tot reddingswerkzaamheden in of rondom het water. Tijdens het evenement staan er zo’n 250 marktkramen opgesteld van waaruit particulieren uit Uden en omgeving hun overtollige huisraad verkopen. Dus kom ook koopjes jagen op deze mega grote vlooienmarkt in de buitenlucht en steun tegelijkertijd de Reddingsbrigade uit Uden. Bel voor kraamverhuur en meer info met 0161-456291.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant