Ook Karin Bloemen en haar Old School Band (foto) komen in het nieuwe theaterseizoen naar Rosmalen.
Ook Karin Bloemen en haar Old School Band (foto) komen in het nieuwe theaterseizoen naar Rosmalen. Foto: Richard Broekhuijzen

Nieuw theaterseizoen PERRON-3 met heel veel bekende gezichten

Human Interest 177 keer gelezen

In september start het nieuwe theaterseizoen bij PERRON-3. Op 15 mei lanceert deze haar nieuwe spectaculaire programmering. 

Met een uitgebreid aanbod aan muziek-, theater-, cabaret- en jeugdvoorstellingen biedt PERRON-3 ook in het nieuwe theaterseizoen weer voor ieder wat wils. Voor de jeugd komt Dirk Scheele met zijn ‘Winterpret voorstelling’ naar Rosmalen en natuurlijk is er weer een erg leuke Sinterklaasvoorstelling. Voor de jongste jeugd (2+) kunnen Dikkie Dik’ fans hun hart ophalen bij de voorstelling ‘Dikkie Dik en de taart (2+)’. Verder presenteert PERRON-3 maandelijks weer het succesvolle Klein Stationnetje poppentheater.

Naast het inmiddels bekende Comedy Vibe concept van wisselende stand-up comedians staan dit seizoen ook Javier Guzman, Ruud Smulders, Gerrie Smits en Remy Evers in de Theaterzaal. Op muzikaal gebied gaat PERRON-3 helemaal ‘los’ met Mylou Frencken (zangeres van ‘Met het mes op tafel’), Ernst Jansz (bekend van Doe Maar), Karin Bloemen en haar Old School Band en de swingende Billy Joel Experience.

Kaarten zijn te koop via de website www.perron-3.nl/agenda, bij de theaterkassa in PERRON-3, of telefonisch op 073-8507550.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant