Purry is vriendelijk naar iedereen en laat zich graag aanhalen.
Purry is vriendelijk naar iedereen en laat zich graag aanhalen. Foto:

Asieldier van de Week: vondeling Purry

Ingezonden 196 keer gelezen

De zwart-witte kater Purry is een vondeling. Hij heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij in het Dierentehuis werd binnengebracht nadat iemand het ‘leuk’ had gevonden om hem te bespuiten met pur isolatieschuim. 

De verharde massa moest uit zijn vacht worden geknipt. Gelukkig heeft zijn karakter er niets onder geleden. Purry is een lieve kater van ongeveer 2 jaar oud. Hij is vriendelijk naar iedereen en laat zich graag aanhalen. Ook oppakken is geen probleem. Aangenomen wordt dat hij gewend is naar buiten te gaan. Interesse in Purry? Bel dan naar het Dierentehuis op 073-6412417.

Update: De afgelopen 2 maanden hebben de volgende, eerder in deze rubriek verschenen, dieren een nieuw baasje gevonden: de zwart en zwart-witte poezen Lady, Minnak en Layla. Zo ook de zwart-witte kater Nacho. Gelukkig waren er deze keer weer wat honden die uitgekozen werden nl. de kruisingen Flora, Kyra en Nani. De katten worden meestal makkelijker geplaatst dan de honden. Daarom zitten Paco, Dribbel, Fendi, Aiko, Sushi en Django nog steeds op een lieve baas te wachten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant