Austin Price schiet in de laatste seconden van de wedstrijd in Antwerpen de winnende driepunter binnen.
Austin Price schiet in de laatste seconden van de wedstrijd in Antwerpen de winnende driepunter binnen. Foto: Robert Verboon

Heroes Den Bosch wacht drieluik met Yoast United

Overige sport 394 keer gelezen

De basketballers van Heroes Den Bosch hebben vrijdagavond de cross-border fase van de Elite Gold afgesloten met een spectaculaire overwinning. Op bezoek bij Telenet Giants Antwerp besliste Austin Price de wedstrijd met een rake driepunter in de laatste seconden.

Dankzij deze vijfde zege in de Elite Gold heeft Heroes Den Bosch zich knap geplaatst voor de kwartfinale. Daarin neemt Heroes Den Bosch het komende week in een best-of-three op tegen Yoast United uit het Gelderse Bemmel. Dit houdt dat de ploeg die als eerste twee keer weet te winnen, doorgaat naar de halve finales. 

Aanstaande woensdag (8 mei) staat in de Maaspoort in Den Bosch de eerste wedstrijd van deze play-offs op het programma. Aanvang om 20.00 uur. Vrijdagavond 10 mei om 20.00 uur is de return in Bemmel. Mocht de onderlinge ontmoeting dan nog niet zijn beslist, dan volgt op zondagmiddag 12 mei om 16.00 uur een allesbeslissende derde wedstrijd in de Maaspoort in Den Bosch. 

Kaartverkoop
Heroes Den Bosch roept alle Bosschenaren op om het team in deze kwartfinale te komen supporteren! Kijk voor kaartverkoop en het laatste nieuws op de website: https://heroesdenbosch.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant